El Moto Club Cent Peus crea un nou espai de “Zones Indoor”

El Moto Club Cent Peus habilita una zona d’entrenament per pilots professionals de trial d’alt nivell.
Per primer cop, aficionats i professionals d’aquest esport poden compartir un espai d’entrenament legalitzat.

Sant Fost de Campsentelles, 6 de març- El Moto Club Cent Peus, club pioner en la promoció del trial, va dur a terme un acte de presentació d’un nou espai de “Zones Indoor” d’alta dificultat amb la presència dels millors pilots del món. L’acte va transcórrer a les instal·lacions del Club situades al municipi de Sant Fost Campsentelles. Un entorn idíl·lic i totalment legalitzat que disposa d’una superfície aproximada de 24 Has per a la practica del trial.

L’acte de presentació va contar amb la presència els millors pilots del món del trial i els principals fabricants de motos. Pilots oficials del nivell de l’Adam Raga, Jaime Busto i Gabriel Marcelli entre d’altres, van fer les delícies dels més de 200 assistents amb les seves habilitats. Les marques TRS, Sherco, Vertigo i Montesa-Honda van donar suport a l’esdeveniment amb la presència d’en Jordi Tarrés, Marc Arañó, Daniel del Valle, Miquel Cirera, Arnau Vilardell i l’Albert Casanovas.

Els diferents membres de la junta del Moto Club van atendre a tots els assistents i van presentar aquest nou espai als socis. L’ajuntament de Sant Fost de Campsentelles també va donar suport a l’esdeveniment. Per Toni Villaescusa, vicepresident del Moto Club Cent Peus “Avui ha estat un gran dia on les principals marques i el Moto Club Cent Peus han iniciat una col·laboració per seguir fent créixer aquest esport. D’una part el Moto Club ofereix un espai per fer presentacions i d’una altra els pilots poden entrenar amb unes zones d’alt nivell. A més els socis han pogut gaudir d’un gran espectable veient els principals pilots estrenant les noves zones indoor del Moto Club Cent Peus.

Aquest nou espai consta d’obstacles de gran nivell per satisfer les necessitats dels equips oficials i els seus pilots. Les zones tenen tot tipus d’obstacles d’alta exigència tècnica, per exprimir al màxim les seves habilitats. Per fer-ho possible s’ha arribat a un acord amb les fàbriques més representatives del món del trial, que patrocinaran aquestes zones pensades per l’ús del seus pilots i dels socis del Moto Club.

A més, les marques podran fer ús d’una part de les instal·lacions per tal de presentar els seus nous models i els seus respectius equips oficials. També podran realitzar tot tipus de proves en un traçat d’alta exigència per poder evolucionar així els seus models de venta al públic.

Per primer cop, els millors pilots de l’escenari mundial podran compartir un espai d’entrenament amb tots els aficionats d’aquest esport. L’Àrea de Trial del Moto Club constitueix així un espai referent per tot practicant de trial a nivell nacional.

Aquestes noves zones se sumen a les més de vint zones ja existents, amb multitud d’obstacles i terrenys per a tots els nivells de pilotatge. El Moto Club sempre ha vetllat per a la practica legalitzada del trial i per oferir un espai diferencial als seus socis on poder entrenar i gaudir d’aquest esport. A més, disposa d’una Escola de Trial referent amb més de 50 alumnes que deparen un futur esperançador per al trial.

Fotos de la jornada: