Benvolgut Soci/a

Com ja sabeu tot Catalunya estem en Fase 1, això vol dir que podem obrir els circuits / àrees de trial, però amb certes limitacions.
En primer lloc sapigueu que el Moto Club Cent Peus, obrirà a partir del dimarts 26 de maig només als socis que hagin fet la reserva i cada soci es responsable de la regió sanitària a la que pertany i de complir amb totes les mesures que ens comuniquen diàriament les autoritats.

Per tot això hem hagut de adaptar-nos i crear un protocol d’actuació que us facilitem en aquest link.
També l’accés a l’àrea tindrà modificacions, en primer lloc us haureu d’enregistrar en l’APP, a on podreu reservar dia.
Es permetrà reservar només un sol dissabte o diumenge en les 2 setmanes següents, es a dir els dies 30 i 31 de maig i 6 i 7 de juny, per els dies entre setmana es permetrà 3 cops a la setmana, per tal que tots els socis puguin venir. Si no s’arriba a l’aforament 24h abans quedarà lliure per que s’hi apunti qui vulgui.

L’horari serà matí de 9h a 14h i tarda de 15h a 20h, respectant aquest horari no es podrà entrar en l’aparcament abans de l’entrada i s’haurà de estar fora de l’aparcament abans de horari de sortida.

L’aforament serà Matí i tarda de 40 persones cada sessió de dilluns a divendres i de 60 persones els dissabtes i diumenges per sessió.
S’esborraran totes les reserves que hi hagin fins avui i s’obriran les reserves  a partir del dilluns a les 20h, per tal que tothom tingui la possibilitat de llegir aquest correu.

En cas que no pugueu venir us demanem que anul·leu la reserva que hagueu fet.

El control de porta serà obligatori i us demanem que faciliteu la feina al personal del moto club, sabem que son moltes normes però es el que ens ha tocat viure, i esperem del vostre ajut i comprensió que sempre l’hem tingut.

Salut i Gas

PD. Portal del Moto Club Cent Peus: mccp.cat

Junta directiva del
Moto Club cent Peus